Om plattformen

Om plattformen

På Læringsplattformen kan alle finne og ta i bruk gratis digitale læringsressurser. Plattformen skal gjøre det lettere å få til et felles kompetanseløft gjennom å bruke digitale læringsressurser.

E-læringsressursene er laget slik at de enkelt kan brukes i virksomhetsinterne opplæringstilbud. Noen av e-læringskursene kommer også med implementeringsveiledere eller implementeringsmateriell til nedlasting. Dersom virksomheten din har eget LMS (Learning Management System som er en digital læringsplattform), finner du også lenker for nedlasting av scormpakker til de fleste kursene. Dersom LMS-et deres støtter LTI (Learning Tools Interoperability), kan du finne den informasjonen du trenger for å sette opp LTI-tilkobling til kurset under overskriften "Tekniske krav for å bruke kurset". 

Læringsplattformen er basert på LMS-et Moodle.

Krever registrering og pålogging

Kurstilbudet er tilgjengelig for alle, men for at du skal kunne ta et e-læringskurs må du registrere deg, eller logge deg på om du har registrert deg tidligere. Når du er pålogget får du tilgang til "Min side" med oversikt over hvilke kurs du har begynt på og hvilke du har gjennomført. Du kan også laste ned kursbevis for gjennomførte kurs fra denne siden.

Felles læringsplattform for statlige virksomheter (virksomhetsplattformen.difi.no)

Virksomhetsplattformen ble lansert mai 2018 og tilbys som et gratis LMS og kompetansestyringsverktøy som statlige virksomheter kan benytte for å tilby kurs til egne ansatte. Du kan lese mer om dette tilbudet på Arbeidsgiverportalen